لیفت سینه

لیفت و پروتز سینه بطور همزمان

جراحی لیفت سینه و پروتز سینه بطور همزمان روشی برای خانم هایی است که میخواهند همزمان این دو جراحی را انجام دهند .

 

 

سینه های خود را همزمان لیفت و بزرگ کنید.دکتر مورد نظر به شما در این زمینه کمک می کند.در موارد خاصی، لیفت و پروتز سینه بطور همزمان ، برای رسیدن به ظاهر بهتر لازم است.

لیفت و پروتز سینه بطور همزمان ، عمل بسیار تخصصی جراحی سینه است که انجام آن مشکل می باشد. دکتر نداف تجربه قابل توجهی در این کار دارد. در زمان مشاوره، تعیین می کند به کدام نوع پروتز سینه نیاز دارید.

 

لیفت و پروتز سینه بطور همزمان

در برخی از زنان علاوه بر اینکه سینه ها حجیم و برجسته نسیتند حالت افتاده و آویزانی هم دارند که این امر موجب شده است تناسب اندام آن ها برهم بریزد.

با جراحی لیفت و پروتز سینه بطور همزمان هم می توان مشکل نافرمی سینه ها و هم مشکل آویزان بودن سینه ها را برطرف کرد و فرم زیبایی را در سینه ها ایجاد کرد . بروز این مشکلات می تواند بدلیل افزایش سن و شیردهی به نوزاد باشد.

مزیت لیفت و پروتز سینه بطور همزمان

مزیتی که در این روش است این می باشد که می توان همزمان  از یک برش برای کشیدن سینه به سمت بالا و قرار دادن پروتز در ناحیه مورد نظر استفاده کرد .

جراحی لیفت و پروتز سینه بطور همزمان یک جراحی حساس می باشد که نیاز مند تخصص بالای جراح می باشد .

انجام این جراحی کمی مشکل و دشوار می باشد و افرادی که خواهان انجام جراحی  لیفت و پروتز سینه بطور همزمان هستند در ابتدا باید پزشکی را انتخاب نمایند که تخصص کافی را در این زمینه داشته باشد.

 

ماستوپکسی جراحی زیبایی سینه

در روش ماستوپکسی که لیفت و پروتز سینه بطور همزمان صورت می گیرد . پوست سینه را در این روش بالا می برند و از افتادگی سینه ها جلوگیری می کنند , سینه بیمار زیباتر و سفت تر خواهد شد .

در این روش به سینه فرم داده می شود تغییر در ساختار کلی سینه، سینه را به سمت بالا لیفت میکشد و لیفت همراه با پروتز سینه انجام میشود.

لیفت و پروتز سینه بطور همزمان که به آن جراحی ماستوپکسی گفته میشود ، با برداشتن پوست اضافی ، پستانها را بالا می برد و از افتادگی سینه جلوگیری میکند  ، فرم سینه در ماستوپکسی سفت تر، زیباتر ، شاداب تر  و جوان تر خواهد شد .

در جراحی لیفت سینه پستان ها  به صورت مجدد شکل داده  می شود و در نهایت سینه ی فرد کاندید  سفت تر می گردد ، درجراحی لیفت و پروتز سینه بطور همزمان با استفاده از بافت های اطراف پستان کانتور و شکل نو جهت پستان ایجاد می  شود . در لیفت سینه آرئول بزرگ شده نیز به خوبی کاهش داده خواهد شد.

 

 

در زیر به برخی از عواملی که در کاهش حجم سینه و افتادگی آن تاثیر گذار می باشد اشاره شده است :

کاهش وزن های شدید

بالا رفتن سن

شیردهی

جاذبه زمین

چه نوع لیفت سینه ای همزمان با پروتز سینه نیاز دارم؟  

روش لیفت و پروتز سینه بطور همزمان  ،جراحی  بستگی به درصد افتادگی سینه است. در مجموع، هر چه افتادگی کمتر باشد،نیاز به برش کمتری دارد و هر چه افتادگی بیشتر باشد، به برش بیشتری نیاز می باشد.

معمولا  بیماران ۲-۱ هفته بعد از جراحی لیفت و پروتز سینه بطور همزمان می توانند ورزش سبک انجام دهند. معمولا فعالیت های سنگین ۶-۴ هفته بعد از جراحی انجام می شوند.

انجام یک لیفت پستان با تغییر در ساختار کلی سینه  آن را خوش شکل کرده و به سمت بالا لیفت می نماید ، جراحی لیفت و پروتز سینه بطور همزمان قابل انجام است و  می تواند ظاهر شما را جوانتر کند.

برای انجام جراح لیفت و پروتز سینه بطور همزمان هم زمان به دکتر عطاءالله حیدری مراجعه نمایید.

مسائلی که در رابطه با لیفت و پروتز سینه بطور همزمان  باید در نظر گرفت:

مسائلی که در رابطه با لیفت و پروتز سینه به طور همزمان  باید در نظر گرفت:

توجه نمایید که پروتز سینه به تنهایی باعث بالا کشیدن سینه و رفع افتادگی آن نمی شود، این سوء برداشت وجود دارد که افتادگی و آویزان بودن سینه ها با جراحی پروتز سینه برطرف نمی شود مگر اینکه افتادگی خفیف و جزئی باشد.

پس توجه نمایید که پروتز سینه افتادگی های خفیف را برطرف می کند و تا حد خاصی موجب لیفت سینه می شود و نمی تواند درجات شدید افتادگی را برطرف کند . به همین علت در مواردی که افتادگی شدید است بهترین گزینه لیفت سینه می باشد .

دکتر حیدری فوق تخصص جراحی پلاستیک میزان افتادگی سینه شما را قبل از جراحی لیفت و پروتز سینه بطور همزمان بررسی می کند در صورتی که افتادگی خفیف باشد با جایگذاری پروتز سینه ، علاوه برحجیم کردن و برجسته کردن سینه های شما افتادگی آن را اصلاح می کند.

همچنین در رابطه با جراحی لیفت سینه باید این موضوع را در نظر بگیرید که با کشیدن سینه ها به سمت بالا فرم زیبایی در سینه ایجاد می شود ولی سینه حجیم و برجسته نمی شود.

آیا لیفت سینه همزمان باپروتز سینه عمل مناسبی برای من است؟

در صورتی از این عمل سود می برید که:

-می خواهید اندازه سینه را افزایش دهید و سینه ها را لیفت نیز بکنید.

-نیاز به لیفت سینه دارید اما می خواهید سینه هایتان پرتر نیز بشوند.

-به علت جراحی چاقی یا کاهش وزن سایز سینه شما تغییر کرده باشد.

-نیاز به پروتز سینه دارید اما افتادگی سینه شما بیشتر از آن چیزی است که با پروتز سینه به تنهایی جبران شود.

-نوعی اختلال رشد سینه به نام سینه فشرده(constricted breast) دارید.

دکتر حیدری

پاسخ دهید
